BLOGGERIANS

Thursday, August 20, 2015

My Rail Coffee - Sendayan


Malam tadi entah apa angin kuskus terasa nak makan telur separuh masak? Tapi nak makan yang kat kedai ni je lol. Suka makan kat sini sebab selesa and kedainya ada konsep ler. Mahal sikit kot.. tapi kedai bersih n service pun ok.

Kitorang selalu makan yang kat bahagian dalam...privacy.. ada aircond... ada 3 seats macam ala2 seat dalam keretapi lama hewhew. Selesa la untuk bawak anak yang hyperaktif tuh :)





Tu ha kepala gerabak keretapi nya huhu... Faiq kata bunyi keretapi camni "tut tut aji aji.. tut tut cadeq cadeq" haha



Me at 31weeks of pregnancy. Berat sungguh rasa badan ni. Jalan pun macam penguin dah hoho.




2 biji telur separuh masak aku habiskan. Berguling2 adik baby.. suka lettew 




Kuetiow kat kedai ni super sedap! Portion agak banyak.. aku memang tak habis makan sorang ni. 




Fish n chips pun sedapp! 


Balik terbungkang kekenyangan masing2. Heh.


4 comments:

.hasina. said...

Mcm best je... rajin akk jjcm ;)

CikNaa said...

sedap kan..balik kluang baru makan..fav ciknaa kt sini roti bakar.. sedapnya!

SweetLikeWhat said...

sedap2 nye makanan..

SweetLikeWhat said...

wei nanti pm ben ashaari kat fb tanya camne nak join kbba tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...