BLOGGERIANS

Wednesday, September 30, 2015

Raya haji yang lalu


Busy sangat nih tak nyempat nak update.. heh. Update jela nanti gambar hilang di angin lalu behehe.  Tapi iols malas nak taip.... tepek gambar jela :D

Raya haji tahun ni biasa2 saja.... sebab dok fikir nak bersalinnya pasal hihu. Raya haji kat umah mertua dulu sebab mak saudara sebelah husband ada buat open house :) ahkak ok je... Faiq pun enjoy sebab ramai sepupu & pak sedara melayan... ibu nya je sakit2 badan dok lama tak buat apa2... ko paham2 jela dah hujung2 ni... semua benda nak sakit haihhh :(




Semua benda kena blur hahaha... maklumla dunia sekarang bukan boleh percaya.. kang tak pasal2 jadi viral. Opsss



Dari pagi membawa ke senja baru balik rumah PIL. Kematu bontot ahkak dok lama2 kat open house hihi. Malam lepas Isya baru gerak balik rumah mak. Nasib jalan tak jam. Kalau tak.. ermmm... lu pikir la sendiri



Jumaat, 25/9/2015

Faiq tak ada kawan lagi.. Muiz belum balik lagi...  sebab ibu Muiz kerja lagi... orang TM je kena force leave :(

Buat aktiviti sorang2 still nak mengamuk sebab rumah uwan tak banyak mainan... kot? Dok main air je anak bujang ni. Risau aku tergolek je....ish.. tapi paham lak tu terus p amik mop n mop lantai dengan pesanan "ibu jangan lari tau.. Faiq mop ni.. " EH MACAM AYAT AKU JE TU. HAHA.





Sabtu, 26/9/2015

Petang baru Muiz sampai. Yeay makngah balik bawak kolam... haha. Kolam murah kat MRDIY katanya. Kolam aku beli tu malas nak pam. Leceh pula. Beli mahal pun belum tentu guna kan? If you know what i mean.. Heh!





Ahad, 27/9/2015

Ingat nak balik pagi sebab takut jam. Sekali mak plan nak buat kuih bakar. Harusla tunggu.. nanti kecik hati pule orang tuaku :)






Budak berdua ni kuyup dek peluh.. hai la anak2.. baru pukul 3 petang time ni.. dok main kat luar macam kampung boy sangat hihu




dah siap kuih bakar mak. sedap sangat makan panas2











ini daun pandan serani namanya. 1st time tengok.. tak wangi pun... mak kata buat kaler je ni.. nak wangi still kena tambah daun pandan biasa tu :)


Sekian bai heh

1 comment:

.hasina. said...

Dah lama tak mkn kuih bakar hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...