BLOGGERIANS

Friday, September 4, 2015

Secret Recipe - Bandar Sri Sendayan


Eh blog ni dah macam blog jalan2 cari makan pule. Buehehehe. Ada rezeki lebih boleh la sesekali makan tempat cenggini :) hari biasa memang nasi kukush ayam berempah aje. Buhuhuhu. 


Mula2 plan nak makan kat my railway since tekak teringin nak makan ringan2 je. Pastu husband suggest p secret recipe sebab baru jugak bukak SR ni.. tak pernah try lagi. Ok la jom makan kat sini. Secret recipe ni location dia dekat2 je dengan my railway.. speedmart.. kawasan baru nak membangun gituu. 


Masuk2 je.. wah cantik interior design! Thumbs up. Hakak macam biasa cari toilet dulu. Tengah membuyung ni memang asyik nak terkencing je khenn. Hmmmm. Toilet dia bersih sesangat! Best. Selesa.


Faiq jakun ada rumput dalam kedai. "Apa ada rumput ni ibu?" Ahaks. Ini rumput eksyen je.. heh.



Motif utama bukan nak tunjuk laki. Tapi nak tunjuk belakang tu haa.. cermin besar2.. nampak luas betul kedai nih. Best.



Me @33weeks pregnant. Semua pun naik bulat2. 


Kampung.com memang macam ni. Pengalas air pun nak amik gambar hahaha.



Faiq nak ni. Beria dia makan sampai habis :)



Ini fav Faiq. Aglio olio. Tapi dia makan spaggeti je... udang sotong tak nak pulak. Takpe. Perut ibu dah macam tong sampah. Sumbat je boleh lagi ni heh.



Fish & chip. Harga rm20++. Sedap. Tapi ikannya agak tawar? Sedap lagi kat my railway. Tekak aku ler. Hehe. 


2 menu... 2 air.. 1 aiskrim.. total rm60.20. Pergh  haha. Pitam hakak. 


7 comments:

.hasina. said...

Faiq tekak sama dgn sy. Tiap kali g sr mmg order oglio tu..

Last month pi sini suap Naurah sikit. Kt umah bantai muntah2 dia.

Tp mmg pun lepas je byr baru menyesal sbb mjl sgt kn :(

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

mmg cantik la deko dia.. skrg mana2 kedai makan semua blawan deko cecantik sebab orang sekarang makan guna mata dulu :)

hamizah che mat said...

sedapnyaa oglio tuuu
JOM FOLLOW SAYA

Aishah Amin said...

cantik tempat ni makanan pun nampak tempting huhu
Aishah

Aishah Amin said...

cantik tempat ni makanan pun nampak tempting huhu
Aishah

wahida said...

olio all time feveret aku tu...

anez zamri said...

cantik lah deco die..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...