BLOGGERIANS

Sunday, October 11, 2015

Weekend


Puas fikir tajuk. Sudahnya letak weekend jer. Behehe. Minggu depan nak start dok kampung dah.. marila clear kan apa yang patut ;) 


Selongkar balik timbunan baju2 lama.... sorting... n basuh baju2 lama Faiq yang masih elok.... dapatla banyak ni... boleh laa buat baju2 basahan dak adik nanti. Nasib adik lelaki jugak :) pengsan ibu kena hafal jenis2 ultraman ni hehehe


Agak lusuh gak... tapi ok la... tak kan nak buang :)



Sempat masak lemak ikan merah... or bahasa n9 nya.. gulai ikan merah. First time masak ni nasib baik jadi hahaha. Tapi macam terover pedas pulak. Makan dengan nasi ok la... tapi nak hirup kuah dia agak tersedak la kau. Haha. Tak pandai bajet cili api lagi hewhew. Mak kata tambah santan je bagi kurangkan pedas.... tapiiii santan habis! Haha. Husband beli 1 peket je pulak santan pekat. Behehe.




Spend time dengan Faiq... makin sensitip pulak mamat ni.... memang camni kot nak dapat adik?



Restock esp last week guna pakej untuk member shaklee yang tak aktif.. dapat 50% off untuk esp + vit c. So aku order guna id anak2 shaklee yang tak aktif heheheh. Tq yer anak2 mak haha. Murah rezeki korang nanti. Eh tapi kan yang peliknya bila masa aku order zinc ni? Confuse di situ. 

Masih berfikir2 lagi ni.. nak kerja ke tak esok eh? Heh. 


2 comments:

idzwa kamaruddin said...

banyak nyer kain...

anez zamri said...

seronoknye nak cuti dah..take care weh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...