BLOGGERIANS

Thursday, December 3, 2015

Bagaimana berpantang kali ini?


Hi! (lambai ratu) LULZ. Rasa macam malas dah nak tulis blog tapi rindu pulak nak merapu heh.

Hari ni dah 39 hari berpantang. Pantang ke? Hehehe. Pantang kali ni ala2 je... bengkung pun 3 hari je pakai masa berurut. Lepas tu tak pakai dah. Haih. Malas betul. Bukan tak sayang badan.. tapi ermm tak sempat. Banyak betul perangai si anak sulong. Huwargh. Mujur tak meroyan heh. Nasib si adik tak banyak ragam sangat. Setakat ni lahh :)


Kalau ikut gambar di bawah ni... di mana ada ibu.. di situ lah ada Faiq hehehe. Ibu iz pasrah. Begitu jugak adik haha. Dak abang wat bising pun bertabahla adik. 






Adik pun cool aje tido menangkup. Lena 2 - 3 jam. Setengah jam aku p jenguk... risau gak.. tapi pandai dak adik pusing kepala bila dah lenguh hihi. 




Dan aku tak paham kenapa tiap kali berpantang mesti ada cerita ini? Behehe. Tapi aku suka cerita ni. Pukul 12pm siri 4.. pukul 430pm siri 3. Sebenarnya apa ending cerita Dalam Hati Ada Cinta ni ek? 



Adik yang sado. Hee. Dah tau timing yang dia suka berjaga lama2 borak dengan ibu. Pukul 5am dah kejut ibu. Rabak mato den. Tapi yang bagusnya adik ni jarang berak lulz. Bagus ke? Yeah bagus kat ibu yang femalas ni. Sehari 2 kali je kot berak. Max 4 la rasanya. Faiq dulu sampai 10kali sehari. 



Setelah bergelar mak anak 2... kejadian di bawah ini adalah paling heaven. Hehehe. Tapi sangat jarang sekali nak dapat. Tido sekarang kena apit dua2 hero ni hehehe. Kalau boleh dua2 nak menyempit2 kat ketiak ibu. Lulz. 


1 comment:

Shakina Farhan said...

Lama da xblogwalking..dah habis pantang pn..tahniah dear..kite 2 heroin..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...