BLOGGERIANS

Saturday, December 12, 2015

Free diapers yeay!


Dasar mak2 sangat entri ni. Anak dah free pampers pun nak update. Hewhew. Harusla! Pencapaian terhebat dah bagi aku tu ahaha. 



Bukan fully lagi la... nak tido je pakai. Tak yakin lagi ni hehe. Aku rasa nak berjalan jauh2 pun pakai jugak kot.. payah jugak kalau tak pakai nanti huhu tengok la caner. 





Jangan under estimate anak je.. hee.. senang je nak latih free diapers rupanya... lagi2 anak dah pandai cakap :) ada gak la terkucil 2 kali.. pastu ok hihi. Rasa bangga pulak. Free diapers je ponn... belum dapat degree lagi ni.. hehehe. 



Sepanjang berpantang rumah mak ni.. ermm rumah mak dah macam tadika behehe.... bertabahla mak n abah hahaha. 





Eh tetiba gambar adik hehehe.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...