BLOGGERIANS

Tuesday, December 8, 2015

Hari2 terakhir berpantang


Hari ni last day pantang. Pantang tak pantang sangat lah... hehe. Mujur mil n mak tak strict sangat hewhew. Pandai2 la.. badan awak ye tak... makan la ubat banyak2. Itu yang aku respek sebab both moms tak pernah memaksa :) aku tak pakai bengkung.. sebab tak selesa n tak pandai. Tapi aku pakai girdle. Nanti aku review haaa. Tapi aku perasan suar jeans macam tak berapa muat. Omg montot dah lebar. Habislaaa.


Orang kata last day pantang la kena jaga betul2... tapi kenapa eh? berurut... urut penutup katanya... tapi aku kat rumah mentua lagi... ahaks. Esok2 lah suruh makcik urut tu datang urutkan. 


Semalam 43 hari berpantang p hantar mertua ke klia. Giler tak ikut? Sepanjang 29 tahun hidup.. ni lah 1st time jejak kaki kat klia hahaha. Kesiannya aku hahaha #villagepeople sangatt!  Walaupun tak sempat nak beli babywrap makyang tu... aku gagahkan jugak pergi... sebab baby mana nak duduk dalam stroller kan... tapi standby jela bawak.. dak abang nya kang banyak perangai hewhew.


Hampir 3 jam dukung adik baby... naik muscle ibu hahaha. Cramp nya lengan den. Huwaaa.


Sepupu. Kira adik beradik lah kan.. sempat susukan anak dara ni masa baby dulu....anak dara iols jugak lah :)



Moga selamat pergi n pulang mak n ayah :) 




Sampai je rumah.... tido kaw2 dak adik heheh. 1st outing ye sayang... penat lettew :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...