BLOGGERIANS

Friday, January 29, 2016

babai susu

Disebabkan terlupa tutup peti ais masa nak pergi kerja... huwaaa menangisi lahhh... yang pernah lalui je faham... bukan senang nak pam banyak gini  sob sob






dah la susu awal2 ni pekat giler kot... huhu


takpela  moga ada rezeki lebih lagi lepas ni... kena belajar redha :)



5 comments:

  1. ya Allah..memang boleh manangis....insyaallah teruskan usaha dan jgan give up

    ReplyDelete
  2. Takpe yana, mungkin ada rezeki yg lagi besar menanti.Memang skt kenangkan tapi ada hikmahnya tu.

    Hana sedih sbb this time tak dapat fully bf Irfan. Dah macam-macam cara buat.

    ReplyDelete
  3. saya pernah tinggalkan rumah dalam seminggu so tutup la main switch..bila balik je wife menjerit ala susu rosak..perasaan masa tu tuhan je tau, rasa bersalah sangat..lepas pada tu wife kurang nak simpan stok dah..huhuhu

    ReplyDelete
  4. pernah kene jugak tp x sebanyak ini..
    Semoga lepas ni bertambah rezeki susu untuk baby..
    Aminn..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...