BLOGGERIANS

Friday, April 15, 2016

cara lipat baju yang sangat best


Dalam banyak2 kerja rumah... ai iz paling tak suka lipat baju! kadang sampai menggunung... hihi.. bukan tak suka apa.. renyah hoi... tapi sakit mata tengok bertimbun2 dalam bakul. Mampu tengok sambil berHUHUHU jela... 


Hari tu siapa entah ada share.. alamak serius tak ingat... mintak halal naaa... tapi tengok cara dia lipat baju memang terbaik. Sangat memudahkan nak amek... nak susun... takdelah bersepai2 dikerjakan anak -____-


senang nak susun... sebab boleh tido baring pulak lipatan gini hehehe





butangkan baju .... atas dan bawah je... kalau rajin butang la semua hihi





terbalikkan....


letak seluar dia....



lipat macam ni untuk both sides


lipat 1/3 


buat poket sikit... masukkan yang hujung ke dalam. eh tak reti la nak terangkan hahaha



dah siap! siap boleh berdiri. Kuikui


ok babai. nak lipat kain berbakul2 tuh haa -_________________- 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...