BLOGGERIANS

Thursday, April 14, 2016

kitkat green tea

Sejujurnya, ni first time rasa kitkat green tea. Ni pun sebab budak2 ni bagi hadiah birthday semalam. Haha. 

Review aku - bau dia macam pelik sikit... rasa ok... macam coklat.. haha... tapi macam rasa coklat putih.... bila kau dah habis makan... rasa pelik2 kat lidah. Haha. Tak tahu laa nak describe camne.



aku prefer yang biasa punya kot... hihi


Sekian review mak haha. Eh mood nak update blog dah mariii. Ahaha. 

2 comments:

YieN said...

Hikhik..! Kite pon confirm x suke perisa ni :P

Yana MIB said...

i xsuka kit kat green tea ni..hahaha terus terangnya haku :p
zafirah dulu first time mkn, dia kunyah sikit pastu dia luakkan blk..rasa pelik agaknya..hahahaha yg lama lg best :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...