BLOGGERIANS

Friday, April 15, 2016

pantas betul zalora ni


Aku ada bad habit. Suka beli bag kecik2 macam ni. Tak tahu la kenapa. Tak faham dengan diri sendiri. Ahaha. 

Hari Rabu dok meng'google' website Zalora.... maka...  pergi taip pulak kat kotak search 'make up bag'.... hadoi. Kan dah terjatuh hati. Klik klik terus on9 payment. Aduh siapa suruh memudahkan kerja aku ni.... aishhhh....

Hari Khamis pagi dah sampai barang aku. Pergh cepat giler ahah.








kan i dah kata... murah saje. behehe



siap bagi slip poslaju ni if tak puas hati


TQ Zalora. More to come.... ahahaha


2 comments:

safurara said...

aku pun, TERbeli handbag last week. lols.

.hasina. said...

Sy plak ada penyakit beli tudung neelopak skng ni. Pheww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...