BLOGGERIANS

Wednesday, August 24, 2016

bagus jugak ada reminder

FB sekarang canggih eh. Dia remind balik apa kita buat on the date.... tahun2 tok kaduk dulu. Mujur lah tak up status bukan2. Abis kuat meroyan pun kat blog je. Kehkeh. 


So hari ni FB shared memory gambar ini. Member aku yang tagged ni... masa pergi kenduri kahwin beliau. Sekarang pun beliau dah ada sepasang anak :) betapa mengimbau memori betul. 



Gebunya anak dara tu :) bila la aku nak ada anak dara? Ehem! Faiq kiri kanan pegang buah. Masa ni dia baru dapat kaki. Ke hulu hilir je kerjanya. Penat mengejar dia je :D



Member ofis. Susah senang bersama ye tak? Kehkeh. 






3 tahun berlalu... tiba2 Faiq dah ada adik yang dipanggilnya kereta kebal. Haha bertabahla adik. 


Adik yang sado tapi manja hihi. Abang Faiq muka lembut tapi ya rabbi garang betul. Haha. 

Sayang dua2 anak ibu. 

Tengah recall mood nak menulis. Busy oi. Grrrr!

1 comment:

.hasina. said...

Untung dpt update..... sy asyik kt darft je. busy benor :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...