BLOGGERIANS

Friday, September 2, 2016

Semangat nak mengepam hari-hari

Aku beli last week ni kat Lazada. 5 kotak. 1 kotak ada 25 pieces. 1 kotak jatuh harga RM10.80. Free shipping... so hari ni baru sampai. Mereput tunggu kat ofis. Hewhew. 

Sebelum ni memang pakai Autumnz pun.. tapi packaging lama tak berapa menarik kan? HEHE. 

Pernah jugak berimpian nak letak dalam botol je.. tapi being me yang memang pemalas nak basuh botol kecil-kecil pastu nak keringkan lagi...  baik aku pakai plastik je. Habis cerita. 

 Kalau 12oz color pink... 7oz color biru. Harga sama. Tu yang aku ambil 12oz. 


Semangat lain macam bila dapat packaging baru nih. Comel je pulak kan? Ke aku je rasa comel haha. Murah sangat dah aku rasa ni. Berbaloi dengan kualitinya. Plastik tebal. Boleh stand lagi. Takdela lembik-lembik je.

Ok g terjah Lazada cepat! Huahua. 


6 comments:

  1. sis kedai dekat seremban 2, nama kedai :bb dot com,belakang papa rich, sekotak rm10.50 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis tau kedai ni. Selalu gak pegi... tp kekangan masa nak pegi... husband xnak bawak :( tu lg prefer beli on9 hehehe

      Delete
    2. Sis tau kedai ni. Selalu gak pegi... tp kekangan masa nak pegi... husband xnak bawak :( tu lg prefer beli on9 hehehe

      Delete
    3. Sis tau kedai ni. Selalu gak pegi... tp kekangan masa nak pegi... husband xnak bawak :( tu lg prefer beli on9 hehehe

      Delete
  2. ehhh lagi murah kat lazada..aritu bli kat motherhood.com rasanya dpt 11.30..yg tu ada shipping fees tak?comel kan design ni.. tp kita amek yg 7oz..heheh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...