BLOGGERIANS

Monday, November 21, 2016

Thank You Lazada!

Amboi siap ada appreciation post 😎 Hehehe. Bak kata pepatah, orang berbudi kita berbahasa 🤗 Kisahnya last two weeks kot aku beli pool dari Lazada... kalau tak silap masa 11.11.2016 tu kot, dah check out... laaa baru perasan ada discount RM30.. patutnya harga RM72, alahai rugi pulak rasanya kan...  terus aku email ke Lazada, kot-kot la boleh revert? Hahaha. Walhal salah sendiri yang terlupa 😬✌️️

Aku ingat Lazada tak layan email aku.. haha. Sekali dia reply yang menyatakan tak boleh revert sebab aku dah bayar. Aku ok jela.. dah bukan rezeki aku haha. Tapi aku rate situ BAD, UNSATISFIED. Kahhh! Kejam pulak. Hewhew 😈

Tak sangka pulak esoknya tu Lazada call. Slow talk boleh tak kita gantikan dengan Voucher Code yang bernilai RM30 jugak? Dan tutup kes? Wahh, aku terasa begitu dihargai sekali! Hehehe.




Ihiks! 😜 Thank you Lazada ☺️

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...