BLOGGERIANS

Wednesday, September 14, 2016

Kad Debit Maybank baru

Akhirnya sampai jugak tadi... hampir 2 minggu tunggu. Asyik bertangguh je nak ke kaunter maybank... sudahnya aku buat online je. 


Yeay! Kad baru dah dapat. Jimat masa tenaga nak ke kaunter maybank. Dah dapat kena activate dalam masa 90 hari. So tadi aku terus activate kat m2u sahaja. Memang memudahkan untuk orang yang busy macam iols. Hahaha busy sangat lulz.




Simpan resit... mana la tau kad tak sampai ke kan... boleh query ke maybank. 







Kad attach kat tengah2 tu




Aktifkan cepat cepat. Heh.



Ok daa! :)


Friday, September 2, 2016

Semangat nak mengepam hari-hari

Aku beli last week ni kat Lazada. 5 kotak. 1 kotak ada 25 pieces. 1 kotak jatuh harga RM10.80. Free shipping... so hari ni baru sampai. Mereput tunggu kat ofis. Hewhew. 

Sebelum ni memang pakai Autumnz pun.. tapi packaging lama tak berapa menarik kan? HEHE. 

Pernah jugak berimpian nak letak dalam botol je.. tapi being me yang memang pemalas nak basuh botol kecil-kecil pastu nak keringkan lagi...  baik aku pakai plastik je. Habis cerita. 

 Kalau 12oz color pink... 7oz color biru. Harga sama. Tu yang aku ambil 12oz. 


Semangat lain macam bila dapat packaging baru nih. Comel je pulak kan? Ke aku je rasa comel haha. Murah sangat dah aku rasa ni. Berbaloi dengan kualitinya. Plastik tebal. Boleh stand lagi. Takdela lembik-lembik je.

Ok g terjah Lazada cepat! Huahua. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...