BLOGGERIANS

Thursday, April 20, 2017

adik dan abang

Mood nak meng update blog sudah mari. Ahahaha. Puncanya tetiba USB iPhone ni boleh link ke PC. Selama ni tak boleh hoi. Kemain susah aku nak update blog hahaha. 

Gambar semua terperap dalam iphone. Orang nak pakai awak nak pakai. Kan dah tak reti guna. Lol sangat. *mata ke atas*


Lepas ni gasak la asyik update blog jela kerja aku. Kot laaaa kan. hahahaha. 


OK. Mari update pasal anak- anak dulu la. 

Anak bujang aku nombor 2 ni mungkin yang bongsu HEHEHEHE pak lawak orangnya. muka je garang tapi dalam hati ada taman. hehehe. kita tunggu besar sikit lagi ye.... abang pun asyik tergelak tengok ragam adik hehe





Sila jangan pandang latar belakang tu ye... sejak Faiq tadika ni... rajin nau menconteng dinding. Mak mampu pandang je lah... nanti nak pindah kita cat la balik ye... 




BFF :)




Si bambam ibu hehe





Alolo :)






Bersilat jela kerjanya .  stress aku setiap kali pandang dinding 


OK setakat ini je mak mampu hapdet ahaha. Berjumpa lagi luls. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...