BLOGGERIANS

Monday, July 31, 2017

Sukan Tadika Faiq

Sabtu lepas kami tak balik kampung. Mereput kat rumah sebab Sabtu ada Sukan Tadika Faiq. Aku excited sikit kalau bab-bab aktiviti anak ni. Hewhew.




Mula pukul 8am. Sakit bijik mata bangun awal pagi sebab malam tu dok layan movie Salman Khan sampai pukul 3am. Cerita Prem Ratan Dhan Payo.


 Awal pagi dah terpacak sini. Dah la tak breakfast lagi. Bangun lambat kan. Kekeke.





Dimulakan dengan senaman ringan. Parents pun join. Ok la sporting je masing-masing.






Semua kena berbaris dulu ye. Tangan letak atas bahu kawan ... cecomel je masing-masing 😊














video


video
video



Acara lari dalam guni. Faiq tak masuk game ni.




Patutla gigih berlatih kat rumah hehehehe




Sementara abang main game, adik selfie 😔 pakej peluh-peluh lagi. Haha.











Selepas kejadian, panas betul time ni. Aku dah balik dulu nak masak. Husband tunggu kan sampai habis. 





Sesi penyampaian hadiah. Semua murid dapat hadiah.











Nakal rupanya kat sekolah. Asyik usik kawan 😏



Tu jela. Malas nak menaip hehehe.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...