BLOGGERIANS

Monday, March 20, 2017

Projek ID - Interior Design

Rasa macam lama betul tak update blog. Faktor umur barangkali. Malas nak expose personal life yang biasa- biasa saja. 

Anyway ni projek tepi laki aku. Cari duit tepi kata ko. Hidup zaman Najib ni memang tak boleh duduk diam walaupun ko makan gaji. Kena ada back up. Yeah!









Ni projek banglo rumah ustaz. Entah berapa kali tukar design, masuk campur  mak pak mertua memang begitu, suruh buat sendiri tak mau pulak 🙄

Anyway, sesiapa nak buat renovation rumah, dapur ke, kedai ke, drawing untuk submission ke majlis... boleh la email aku - liyana.adz@gmail.com 

Nanti kita hantar Quotation okay?

Caj murah- murah je. Harga kawan- kawan. Hehehe. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...