BLOGGERIANS

Monday, May 12, 2014

Petua cantik Che Ta

Dulu dulu laa... kalau tak silap aku... pernah tengok dalam Lagi Riuh Macam Macam Aznil. Artis undangan Che Ta dengan siapa entah lagi sorang. tak ingat.


Ada 5 ke 10 fakta tentang Che Ta. Che Ta ni kan umur berapa dah ya.. cantik bebenau. tak puas pulak tengok. kita yang perempuan ni tengok dia cakap cantik.... apatah lagi lelaki yang tengok khen... herher


cantiknye... leher tegang lagi oi haha



ada 2 je fakta yang aku ingat pasal che ta ni haha. walaupun orang kata nak cantik kena minum banyakkkkkk air kosong kan.... tapi che ta ni tak minum air kosong uols! haaa cemaner tu? dia cakap dia hanya minum air yang ada perasa dan warna. tapi cantik je weyy walaupun tak minum air kosong? aku syak dia ni suka minum jus buat sendiri kot? yela... dari tak dapat khasiat apa2... better minum jus buah or vege yang banyak khasiat tu kann... 


minum air kosong banyak pun bahaya 


fakta yang kedua... che ta TAK MAKAN FAST FOOD. any fast food pun tak makan. kalau pergi oversea bawa nasi ok. kagum iols. 


ok tu jela yang iols ingat. behehehe...  


p/s: mood blogging merapu meraban suda mariiii wakaka

3 comments:

  1. alamak... kena tiru la... (sebab saya pun kurang minum air masak)

    fast food and instant food!

    ReplyDelete
  2. iolls pun kagum uolls. marilah sama2 minum air buah. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...