BLOGGERIANS

Thursday, June 5, 2014

mak abah dan vivix :)

Assalamualaikum. Saja jela nak share.... dah hampir 2 bulan aku bagi mak abah aku VIVIX. Supplement paling mahal dalam shaklee. Selalu customer aku beli untuk mak bapak kat kampung. 


Supplement ni memang mahal. cecah RM400 jugak... aku tak overclaim.. tapi alhamdulillah kesihatan mak abah aku makin bagus.... syukur ya Allah aku ditemukan dengan produk shaklee. 




latest gambar mak abah yg terpaling ku sayang. takde yang lebih bernilai selain dari kesihatan mak n abah sobb


mak abah aku memang tak amik dah ubat hospital. Adik ipar kerja kat farmasi hospital bagitahu yang ubat hospital ni makan kena kawal... and effect jangka masa panjang ke jantung... bahaya.... SANGAT. kalau boleh cuba elakkan makan ubat... tapi please consume makan supplements, jaga makan n bersenam jugak. abah aku hari hari jogging lepas subuh 10 minit. alhamdulillah tekanan darah dah back to normal. mak aku tak larat nak ikut abah jogging. haha. dia jaga makan je...  ni VIVIX dorang dah nak habis... tinggal suku botol je.. sibuk tanya bila nak belikan lagi? muahaha... jumaat ni akak bawa balik ye mak abah.... 






salah satu kebaikan vivix shaklee ialah PERBAIKI DNA. setiap hari badan kita akan mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat!!! sentap tak? haha. 



Vivix ni membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. insyaAllah...  sebab tu orang lepas chemo ramai consume vivix ni... vivix membantu renew dead cell. anti oksida sangat tinggi so preggy n ibu menyusu tak boleh consume yer... aku pernah try sesudu.. teringin katanya... terus faiq tak nak menyusu. pahit ke susu aku? lol



kalau nak try boleh roger aku keh.... mana lah tahu nak hadiahkan supplement untuk mak ayah ke... :) 


10 orang terawal akan dapat FREE GIFT Omega Guard! oemgee.... Omega ni bernilai RM136 okeh... perghh tak nak ke? haha

kbai ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...