BLOGGERIANS

Wednesday, June 11, 2014

Mamee chef ni sedap lah!

Hari ni aku tak lunch sebab pagi tadi aku breakfast nasi bubur.
Lambat pulak tu aku breakfast
So perut masih kenyang lagi


Pukul 4pm baru terasa lapar
Dok merayap kat kedai bawah mencari apa apa yang boleh dimakan heee
Tergerak hati nak try mamee chef ni
Sebab hari tu tengok iklan kat tv ada udang dalam nya..
Teruja nak tengok beso mana udangnya tu huhu




Kedai Bakit kat opis ni jual RM3 je. Tempat lain tak sure pulaks






udang dia kenit je... tapi sedap hoi tomyam ni.... aku amek perisa tomyam thai... fuh.. dah hujung hujung baru terasa kepedasannya... hehe



ok lah.. nanti nak beli banyak banyak buat stok kat rumah :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...