BLOGGERIANS

Tuesday, June 3, 2014

short trip to Melaka - Day 2

memulakan awal pagi dengan sarapan dulu.... RM23 satu kepala kalau tak silap aku laa... food dia OK. Mi goreng sedap... teh tarik sedap... tapi nasi lemak dia tak sedap haha. abah aku 2 kali mengulang amek teh tarik haha.



gunakan monopod untuk selfie :) ni jela family kecik iols.





Lepas makan kitorang g kolam... ada anak kecik ni best la bawak mandi kolam. sampai tak nak naik kau anak aku haha. kolam dia best... tapi kena pakai baju renang k... ada 2 orang guard tu berkawal je... tugas dia menghalau orang yang tak pakai baju renang. kahkah



tapi kat tempat air pancut tu takpe kalau tak pakai swimming suit -_-'

faiq beria ia ajak ibu terjun sama... sorry sayang... next time kita mandi sama sama ok :)

dak muizz yang comel sangat :)

sukanya anak ibu... beratus kali naik gelongsor tu bahaha. letih pakngah n baba melayan






balik hotel mandi nenen pengsan haha... 


tunggu dua dua budak kecik tu bangun jap.. pastu kitorang gerak ke Bandar Hilir :)

2 comments:

  1. tido mahkota hotel eh..sini ada rate tm kan

    ReplyDelete
  2. @Mimy Hamid
    alamak lupa nak reply komen akak hihi. Rasa macam ada tapi tah kenapa lupa tanya hotel tu. klu staff gov lagi murahhh huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...