BLOGGERIANS

Monday, January 20, 2020

Aku Meniaga Pavlova Sekarang Ni... hehe

Assalamualaikum. 

Lama tak update hehehe. Selamat tahun baru 2020. Ermmm... tak nak cakap panjang lah. Aku sekarang fokus lain macam HAHA. Bukan nak cakap ape... dulu kan aku rasa macam susahnyaaaaa nak dapat 100 sehari! Ya Auloh... macam2 bisnes aku cuba... maybe tak serasi... still mencari sampai aku cuba jual pavlova hahaha. Sampai 5 orang aku pergi berguru engko... bertahun aku cuba buat... tiru cara cikgu... jual ikut size kek... 6 inch... 8 inch... 10 inch... mini pavlova pun ada... tapi susahnya sales nak masuk! Sudahnya aku letih hahah. Berehat kejap pastu sambung jual lagi LOL.







Sampai satu hari aku terfikir... aku jual mahal2.. size besar besar... aku cuba letak diri aku di tempat customer... customer bukan nak makan banyak2.. just nak rasa rasa je.... 

soooo aku cuba jual harga serendah RM5, RM10... banyaknya sambutan! Dan aku tak sangka boleh dapat 500 sehari haha. Pastu tiba tiba ada orang propose nak jadi agent.. sorang.. lepas tu 2 orang.. now dah 5 orang... tapi yang aktif.. 2 orang je kiki. Tak pela satu permulaan yang baik untuk aku. HEHE.
testimoni dari agent :)







orang kata kalau nak buat duit banyak... pastikan kita boleh bagi manfaat kat orang lain...  dalam erti kata lain.. kena ada agent... hehe. 

so aku nak open untuk jadi agent pavlova aku... boleh Whatsapp yer 0173743670... boleh tengok IG aku @pavlova4u 

Thank you korang! 😙

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...